Καλαμάκι
Κάτω Γαλατάς, Χανιά

Κάτω Γαλατάς είναι ο παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται 6 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων, βορείως του χωριού Γαλατάς, και ανάμεσα στις περιοχές Άγιοι Απόστολοι στα ανατολικά, και Κάτω Σταλός - Αγία Μαρίνα - Πλατανιάς στα δυτικά.

Το παραλιακό τμήμα του οικισμού του Κάτω Γαλατά ονομάζεται Καλαμάκι.

Στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχεία, καθώς επίσης και ταβέρνες και καφέ, μπροστά στην παραλία του Καλαμακίου, τα οποία μαζεύουν κυρίως τον κόσμο που διαμένει στην περιοχή.Διαμονή στον Κάτω Γαλατά

Αν σκέφτεστε τον Κάτω Γαλατά ως τόπο διαμονής για τις καλοκαιρινές διακοπές σας στα Χανιά, έχετε τις εξής επιλογές...

Επιλογές σε παραλίες

Από τον Κάτω Γαλατά και προς τα ανατολικά εκτείνεται η μεγάλη παραλία Γλάρος η οποία είναι η δυτικότερη από τις τέσσερις παραλίες της ευρύτερης περιοχής των Αγίων Αποστόλων

Δυτικά από το Καλαμάκι, σε απόσταση μικρότερη από 2 χιλιόμετρα, ξεκινάει η μεγάλη παραλία που εκτείνεται από τον Κάτω Σταλό και συνεχίζει δυτικότερα για αρκετά χιλιόμετρα, μέχρι τον Πλατανιά. Όλη η παραλία είναι ιδανική για μπάνιο και γεμάτη με καφέ-μπαρ, ξενοδοχεία, καταστήματα και κόσμο.

Βραδινή Έξοδος - Διασκέδαση

Ο Κάτω Γαλατάς είναι πολύ κοντά στην πόλη των Χανίων όπου σίγουρα θα κάνετε τις βόλτες σας στην παλιά πόλη, και εξίσου κοντά στο μεγάλο θέρετρο της δυτικής Κρήτης που περιλαμβάνει τις περιοχές Κάτω Σταλός - Αγία Μαρίνα - Πλατανιάς.

Μετακινήσεις

Θετικό με την περιοχή του Κάτω Γαλατά ως τοποθεσία, είναι ότι από τον παραλιακό δρόμο περνά το λεωφορείο που θα εξυπηρετεί την μετάβασή σας, είτε προς τα Χανιά, είτε προς την Αγία Μαρίνα και τον Πλατανιά.

Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Στούντιο, Διαμερίσματα, Βίλες

Συγκρίνετε τιμές καταλυμάτων από διαφορετικές ιστοσελίδες σε μία αναζήτηση.

Δείτε το Hotelscombined.com σε νέο παράθυρο.

Δείτε το Hotelscombined.com σε νέο παράθυρο.
› Κάτω Γαλατάς