Λουτράκι Χανίων

Το Λουτράκι βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος της χερσονήσου Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης, 16 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων.

Πρόκειται για έναν κλειστό κόλπο ανάμεσα σε λόφους που περικλύεται απο βραχώδεις ακτές, εκτός απο την δυτική πλευρα όπου υπάρχει μια απάνεμη παραλία με ψιλή άμμο.

Δείτε το όπως φαίνεται στην εικόνα του δορυφόρου.


Στην παραλία του Λουτρακίου θα βρείτε σκιά κάτω από τα λιγοστά δέντρα της παραλίας αλλά και ομπρέλες με ξαπλώστρες και καρέκλες που ανήκουν στην καντίνα που λειτουργεί στην παραλία.

Η παραλία προτιμάται περισσότερο από οικογένειες με μικρά παιδιά.

Λουτράκι Seaside Bar & Restaurant

Τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του Λουτρακίου έχει γίνει το συγκρότημα Mare Nostrum Villas που βρίσκεται χτισμένο πάνω στον λόφο στην νότια πλευρά του κόλπου, με εγκαταστάσεις, πέρα από τις ενοικιαζόμενες βίλες, ένα εστιατόριο και ένα διαφορετικό Beach Bar με ξαπλώστρες και ομπρέλες στον διαμορφωμένο με γκαζόν χώρο πάνω από τα βράχια.

Το εστιατόριο αλλά και το Beach Bar του συγκροτήματος απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στους ενοίκους του συγκροτήματος, γι'αυτό και το Beach Bar έχει γίνει πλέον σημείο συνάντησης της νεολαίας των Χανίων, περισσότερο τα σαββατοκύριακα και τις μέρες που διοργανώνεται κάποιο Party.
› Παραλία Λουτράκι

› Παραλία Λουτράκι